miercuri, 22 aprilie 2009

HRISTOS A INVIAT !

~


~
ADEVARAT A INVIAT !
~
am reusit sa fac, in fine, cateva fotografii, cu aparatul nepotului meu (azi il dau inapoi); poza de mai sus este din Cimitir, unde se odihnesc trupurile noastre dragi, unde ne vom odihni si noi in trup...


~
UpDate la 14 Ianuarie 2011 !
Se înlocuieşte eticheta Amin cu eticheta DRUM spre Luminare ! Se adaugă eticheta altele !
Se includ cele 7 comentarii existente în acest moment !
~

7 comentarii:

Adrian spunea...
Adevarat a inviat! mult succes cu pozele :)
bartleby spunea...
atat de multe bloguri in atat de putin timp? asta cere o activitate de 89% din totalul activitatilor intr-o lista a preferintelor/interese Dumnezeu nu poate fi lasat sa astepte.
bartleby spunea...
eu cand ma voi casatori voi face un pact care va consta in :
malhus spunea...
"Memento mori " - aminteste-ti ca vei muri , Se spune ca imparatul Solomon avea un inel cu o piatra pretioasa in care vedea viitorul . Pe aceasta piatra erau gravate cuvintele : " Panta rhei " ..."Toate gurg" sau totul trece . Timpul , viata , fericirea si ...chiar si tristetea . Intrebare ptr dvs . Ce mai ramane totusi ?
Ingerul tau spunea...
Adevarat a Inviat, s-a Inaltat si se Intoarce! :)
Sergiu spunea...
Interesant
DoarATAT spunea...
La toti de mai sus: ASA ESTE ! Dovada...chiar data cand am raspuns: 4Iunie, asta nu mai este intarziere, este "proasta gestionare a timpului"... Am 2 evenimente, fotografiate la "moment", dar am "primit ajutor" de la Mirela, fata sotiei, asa de "prompt", ca riscam sa par caraghios. "Se descurca", mult mai bine ca mine, tasteaza "cu ochii inchisi", dar nu vrea sa ma ajute DE LOC : adica sa-mi arate, nu "sa faca" repede, ca sa nu inteleg nimic, si sa mai faca si misto, de "neputinta" mea. IUBIREA eu nu sunt...intarziat, sunt retardat...in relatia cu Dumnezeu...dar, am facut totusi, un pas timid, colaborez pe DIEU OU RIEN, pic cu pic...si voi calca MAI des pragul bisericii "Ingerul tau"...ti-ai facut "vizionati profilul meu complet" ? interesant... cine-i "bartleby" ? Multumesc Adriane, cei dintai, vor fi cei de pe urma ! Sau ... nu? Iertare va cer la toti, va rog ! Dispute inutile AU FOST ! SAU...INCHID complet si definitiv......adica +++ eu am zis ca sunt 3 de plus (uneori 4=nota maxima), jale daca sunt doar ++.
~
Se observă ... cine A DISPĂRUT ... şi cine A RĂMAS !!!
~,

7 comentarii:

Adrian spunea...

Adevarat a inviat!
mult succes cu pozele :)

bartleby spunea...

atat de multe bloguri in atat de putin timp?
asta cere o activitate de 89% din totalul activitatilor


intr-o lista a preferintelor/interese Dumnezeu nu poate fi lasat sa astepte.

bartleby spunea...

eu cand ma voi casatori voi face un pact care va consta in :

malhus spunea...

"Memento mori " - aminteste-ti ca vei muri ,

Se spune ca imparatul Solomon avea un inel cu o piatra pretioasa in care vedea viitorul . Pe aceasta piatra erau gravate cuvintele : " Panta rhei " ..."Toate gurg" sau totul trece . Timpul , viata , fericirea si ...chiar si tristetea . Intrebare ptr dvs . Ce mai ramane totusi ?

Ingerul tau spunea...

Adevarat a Inviat, s-a Inaltat si se Intoarce! :)

aventoro spunea...

Interesant

DoarATAT spunea...

La toti de mai sus: ASA ESTE ! Dovada...chiar data cand am raspuns: 4Iunie, asta nu mai este intarziere, este "proasta gestionare a timpului"...
Am 2 evenimente, fotografiate la "moment", dar am "primit ajutor" de la Mirela, fata sotiei, asa de "prompt", ca riscam sa par caraghios. "Se descurca", mult mai bine ca mine, tasteaza "cu ochii inchisi", dar nu vrea sa ma ajute DE LOC : adica sa-mi arate, nu "sa faca" repede, ca sa nu inteleg nimic, si sa mai faca si misto, de "neputinta" mea.
IUBIREA
eu nu sunt...intarziat, sunt retardat...in relatia cu Dumnezeu...dar, am facut totusi, un pas timid, colaborez pe DIEU OU RIEN, pic cu pic...si voi calca MAI des pragul bisericii
"Ingerul tau"...ti-ai facut "vizionati profilul meu complet" ?
interesant...
cine-i "bartleby" ?
Multumesc Adriane, cei dintai, vor fi cei de pe urma ! Sau ... nu?
Iertare va cer la toti, va rog !
Dispute inutile AU FOST !
SAU...INCHID complet si definitiv......adica
+++
eu am zis ca sunt 3 de plus (uneori 4=nota maxima), jale daca sunt doar ++.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Evanghelia zilei